Detalle comercio Ingenium
logo MasterCard Priceless Cities

MasterCard Priceless Cities

Si és titular d'una Targeta MasterCard de Caixa d'Enginyers, podrà gaudir d'una gran oferta d'oci i entreteniment a les ciutats més importants del món.


        	banner MasterCard Priceless Cities
Ofertes exclusives

Li agradaria viure experiències úniques en diferents ciutats del món?

Caixa d'Enginyers en col·laboració amb MasterCard el convida a gaudir de la plataforma d'oci Priceless Cities, un programa llançat per Mastercard que ofereix als Titulars de Targeta MasterCard Caixa d'Enginyers una gran oferta d'oci i entreteniment en més de 36 ciutats del món.

Aquest programa acull, en cadascuna de les ciutats on és present, experiències i oferta singulars lligades a cada ADN de la ciutats, així com als llocs i activitats que són realment rellevants per als seus habitants.

Caixa d'Enginyers en col·laboració amb Priceless cities, vol satisfer les necessitats dels seus millors clients, per això, el convidem a que conegui el Programa d'Oci Priceless Cities, la clau que li permetrà accedir a un món ple de privilegis.

Privilegis que podrà gaudir a qualsevol ciutat de Priceless on viuràs experiències úniques.

Priceless t'ofereix la possibilitat de viure experiències úniques vinculades a la gastronomia, viatges, compres o espectacles.

Resgistra't i comença a gaudir. Fes clic aquí

 

Aplicacions anidades
Aviso tarjetas Ingenium

Per beneficiar-se dels avantatges d'Ingenium Shopping i Ingenium Shopping PRO cal ser soci de la Cooperativa Consumidors i Usuaris i fer el pagament amb les targetes de Caixa d'Enginyers en els comerços adherits. 

 

Ves Superior